Avainsanat

,

Olen kirjoittanut viimeiset puoli vuotta maanisesti kirjaa kotioluesta, ja blogi on jäänyt sen vuoksi välillä heitteille. Rakkaudella pantua – Kotioluen uusi tuleminen lähtee pian painoon, ja pystyn vähitellen ajattelemaan muutakin. Kirja tulee myyntiin huhtikuun puolessa välissä ja kerron siitä tarkemmin lähiaikoina (tässä kustantajan kuvaus kirjasta).

Aloitin paluun vapaamuotoisempaan, joskin yhä oluentäyteiseen, elämään vanhalla rakkaalla harrastuksella, kokkailulla. Olen silloin tällöin maustanut uunijuureksia oluella, ja tulokset ovat olleet lupaavia, mutta parantamisen varaa on aina olut. Nyt pääsiäisen pyhinä palaset loksahtivat kohdalleen, enkä ole enää varma voiko tästä olutjuuresten reseptistä pistää paremmaksi. Oluen ja oluen raaka-aineiden käytöstä ruoanlaitossa kerrotaan lisää myös Rakkaudella pantua -kirjassa.

Olutjuurekset

 

 

Advertisement