Avainsanat

, , , , ,

Olen jo pitkään käyttänyt mallasjuomia ruoanlaitossa ja keittiöni klassisin tämän tyylisuunnan edustaja on kehittelemäni oluella tai viskillä maustettu metsäsienikeitto. Olemme tehneet tämän keiton myös porukalla parinkymmenen hengen olutruoka-illassa.

Sienikeitto on hyvää ilman alkoholijuomaakin, mutta olut tai viski lisäävät keittoon syvyyttä. Juomalla saa keitolle tunnistettavan talon signeerauksen ja juomaa tai sieniä vaihtamalla keitosta saa loputtoman määrän erilaisia variaatioita. Tavoitteena on aivan kevyt oluen tai viskin häivähdys ja tästä keitosta pitävät myös ne, jotka eivät pidä oluesta tai viskistä juomana.

Tämän keiton resepti löytyy sivustoni Ruoka -osiosta nimellä maltainen sienikeitto.

porteriakeittoon_web

Advertisement