Avainsanat

, , , ,

Avasin uuden sivun Maltainen-blogissa: Oluen valmistus, joka löytyy myös yläpalkista. Kokoan sivulle Rakkaudella pantua -kirjaa tukevaa materiaalia, joka elää enemmän ajassa, kuten omakohtaisia kokemuksia, reseptejä ja linkkejä.

Sivun vihkii käyttöön oluenpanokokemuksiini perustuvat kuvaukset humalalajikkeista, ja jatkossa niitä täydentävät myös vastaavat kuvaukset hiivoista ja maltaista. Muiden oluenpanijoiden kokemukset raaka-aineista ovat olleet minulle suuri apu uusia oluita suunnitellessani, ja ehkäpä kokemuksistani on nyt apua muille kotipanijoille. Luonnehdinnat voivat kiinnostaa myös oluen ystäviä, jotka haluavat tietää miltä eri humalalajikkeet tuoksuvat ja maistuvat. Humalan rooli oluessa muuttuu koko ajan monimuotoisemmaksi, kun uusia yhä erikoisempia lajikkeita jalostetaan kokeilunhaluisille oluen ystäville.

Kuvaukset ovat tässä:  Humalalajikkeet

Advertisement